top-level domain, TLD > Domain - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: top-level domain, TLD > 5 weboldal. Kategória leírása: A legfelső szintű tartomány (angolul top-level domain, TLD) az internetes névfeloldást végző Domain Name System (DNS) hierarchiájának legmagasabb szintjén lévő tartomány.

domain.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Top-level domain
Top-level domain
http://en.wikipedia.org/wiki/Top-level_domain

A top-level domain (TLD), sometimes referred to as a top-level domain name, is the last part of an Internet domain name, that is, the group of letters that follow the final dot of any domain name.

en.wikipedia.org
tld.com
tld.com
http://www.tld.com/

TLD's online ordering tool more> · TLD and HP See HP's one-stop supplies finder more> · Professional Services Our Professional Services Group design, ...

www.tld.com
Szabad TLD-t a népnek
Szabad TLD-t a népnek
http://mefi.be/muti/3164/szabad-tld-t-a-nepnek/

Néhány napja bejelentette az ICANN (röviden: egy szervezet, mely igyekszik az internetre vigyázni), hogy lehet majd vásárolni saját TLD-t, azaz top level domaint, azaz legfelső szintű tartományt, ami például a mefiblog esetében a be.

mefi.be
Legfelső szintű tartomány
Legfelső szintű tartomány
http://hu.wikipedia.org/wiki/Legfelső_szintű_tartomány

A legfelső szintű tartomány (angolul top-level domain, röviden TLD) a tartománynevek (domainnevek, doménnevek) végződésére, az utolsó pont utáni részre utal. Például a wikipedia.org tartománynévben a legfelső szintű tartomány az org (vagy ORG, ugyanis a tartománynevek nem különböztetik meg a kis- és nagybetűket).

hu.wikipedia.org
A Web alapítójának véleménye
A Web alapítójának véleménye
http://www.technet.hu/pdamania/20040528/a_web_alapitoja_az_uj_tld_ellen/

Márciusban számos mobilipari óriás - benne a Microsoft, HP és a Nokia - új Top Level Domain-t (TLD) igényelt, mellyel a mobil készülékek részére készített weblapokat jelölnék.

www.technet.hu
Oldal leírása
domain.wyw.hu: Domain katalógus: domain regisztráció, és regisztrátorok listája. Eladó domain nevek, ékezetes domain-ek.
Gyűjteményünkben 221 válogatott domain témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 221 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 1286